2014-07-11 09:04:39• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kényelmes és kellemes napra számíthat

Napi horoszkóp július 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sok lehetősége adódhat a mai napon arra, hogy rendet tegyen anyagi helyzetében és egyben a családi viszonyaiban is. Talán jó lenne kibékülnie azzal a nagynénivel, akivel korábban összeveszett. És nemcsak a haszon reményében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szívügyekben nem a legjobb időszakát éli meg ugyan, de attól is függ, hogy hogyan jön ki élete párjával, hogy ön milyen arcot mutat felé. Próbálkozzon egy jól bevált régi mosollyal, mozdulattal. Még ő is emlékszik rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Olyasmiben tervez változásokat, mellyel meghökkenti a környezetét. Kicsit talán meg is ijeszti a családtagjait. Egyelőre csak óvatosan közölje a terveit, apránként, hogy legyen még idejük hozzászokni a gondolathoz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha ön pénzember, vagy csak pénzügyekkel kénytelen foglalkozni a mai napon, legyen óvatos, mert könnyen félrevezethetik. Nem is biztos, hogy szánt szándékkal ugyan, de azért jobban teszi, ha mindent kétszer átszámol, mielőtt aláírna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A siker, ha még mindig érdekli, ön előtt áll. Nem is áll, szinte térdepel. Csak ki kell nyújtania a kezét, és újra öné lehet minden, amit az elmúlt időszakban elveszteni látszott. A munkahelyén nagy viharokra számíthat ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehéz ma uralkodnia az érzelmein, különösen, ha szerelmes éppen. A szerelemnek most a könnyes-bús, szenvedélyes oldalát tapasztalhatja meg, nem mesés illúziókkal telit. Persze annál szenvedésesebbet, minél mesésebb volt az előzmény.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A csillagok állása szerint a karrierjéért tehet ma sokat. Kihívást kaphat a főnökei, vagy valamely ellenlábasa részéről, de szerencsésen veszi az akadályokat és végül is ura marad a helyzetnek. A megmérettetés végül a javára válik: elismerik a tehetségét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamelyik családtagja költekezései miatt kesereg. Mivel amúgy sem tudja lebeszélni a herdálásról, inkább azzal próbálkozzon, hogy rábeszélje őt valami plusz munkára. Lehet, hogy a költséges hobbija így nyer értelmet éppen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jobban teszi, ha ma nem teregeti ki a szerelmi problémáit semelyik barátjának, barátnőjének. Az illető ugyanis túlságosan fecsegőnek bizonyulhat, amiből önnek később kellemetlenségei lehetnek. Egy jó mozira van kilátása ma este.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A futó kalandokban már nem bízik többé, egyre inkább az érzelmi biztonságot keresi a kapcsolataiban. A mai napon találkozhat egy megfelelő emberrel. Elsőre talán nem is túl szimpatikus önnek. De ne ítélkezzen túl hamar felőle!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kényelmes és kellemes napra számíthat. Ha a szabadságát tölti, akkor természetes, hogy mást sem tesz, mint a napon heverészik, esetleg a harcsát lesi a víz alatt, vagy csak úgy úsztatja a kukacot. A szemlélődés, a merengés, az önelvesztés ideje van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A változás idejét éli meg a szakmájában és a magánéletében is. Ezért, ha úgy találja, hogy már nem kell valahol, ne keseregjen, hanem örüljön a szabadulásának! Bizonyosan sokkal jobb lehetőségei adódhatnak valahol máshol.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: